Meni vuosikymmen ja vuosi

Koska tiedän teidän tuskailevan siellä kaupungissa kun ette näe tähtiä, saatikka muinaisia Jumalia, ajattelin tuoda teille sielunrauhaa. Äsken, eli kuuden maissa, nappasin tämän kuvan tosta liiterin vierestä.


Kaikille antoisaa vuotta, koitetaan jättää ihmiskunta parempaan kuntoon kun mistä se löytyi vuoden lopusta.


Siunausta, Bull runeja, pesää, vähemmän kuolemaa, enemmän elämää, paljon innovaatioita, hyviä rahoituskierroksia, romantiikkaa, naurua, lapsia, kuntosalikäyntejä, lenkkejä, isompia eläkkeitä, elatusapua ja elintasoa. Trumpin tuomitsemista, viralta panoa, vankeustuomiota. Pohjois-Korealle rauhallista rinnakkaiseloa, Iranille mahdollisuus jatkaa sopimusta josta Trump lähti kävelemään, Australialle vesisadetta, Venetsialle aurinkoa, Antarkikselle pakkasta, Ukrainalle itsenäisyyttä, Kurdeille, Uiguureille ja Tiibettiläisille oikeutta ja vapautta, MBS vankilaan Khashogin murhasta, Hong Kongille demokraattista tulevaisuutta, Taiwanille rehellisiä ja rauhallisia vaaleja, äärinationalismin heikentymistä entisissä demokratiassa, Etelä-Amerikalle vapauttta USAn äärikapitalisuuskolonialismista, Gambialle vihdoin mahdollisuuksia, Afrikalle oikeutta hiekkarosvoilta sekä loppua sisäiselle ja ulkoiselle hyväksikäytölle, mahdollisuuksia saada oikeita lääkkeitä eikä vain Kiinan piraattitehtaiden pillereitä. Idonesialle ja lähialueille vapautta elinkaupasta, Kashmirille ja Skotlannille itsenäisyyttä. 

Maailmalle vapautta ilmastotuhosta…

Alkaa itkettää jos vielä jatkaa. Toivottavasti joukossa oli omasi.

Niin kauan kun jaksamme toivoa, ja haluta toteuttaa haaveemme, meillä on mahdollisuuksia.

Kaikille edes vähän toiveikkuutta. 

Viktor Franklin sanoin: pimeyttä ei voi poistaa, mutta valoa voi aina lisätä