Kaikki vaan sattuu

===

Kaikki sattuu mutta täytyy vaan jatkaa elämistä.

===

Eläminen tuntuu turhalta tällä hetkellä, koska ulkona sataa vettä. Hieno syy tuntea KipuSurua, mutta silloin kun sattuu eikä muista, niin pieneltäkin tuntuva harmi saattaa sysätä mielen ja ihmisen mustaan koloon. Ei haittaa vaikka tiedän syy tälle kivulle, vaatii poikkeuksellisia ponnisteluja päästä ylös täältä.

===

Koska ei ole varsinaista syytä liikkua en liiku. Maailma ympärilläni on rakennettu pahimman päivän varalle. Sillä tavoin kun se paha päivä tulee (ja se aina tulee) niin maailma ympärilläni jatkaa pyörimistä kuten normaalisti. Eli muiden elämä ei häiriinny.

===

Voin jatkaa tässä sängyssä makaamista ja todeta, että ei ole syytä nousta. Samaan aikaan tiedän, etten nousemalla piristyisin, pukemalla päälle voisin lähteä ulos. Mutta kuten sanottu tarvitsen paljon ajattelua ja poikkeuksellisia ponnisteluja… osaan tällä hetkellä vain kaivaa kuoppaa syvemmäksi ja syvemmäksi ja syvemmäksi ja syvemmäksi

===

Katsotaanpa! Pidän tähän väliin 10 minuutin meditaation, koitan nostaa itseni ylös. Saa nähdä onnistuuko. Tulossa seuraavaksi tulihengitystä ja Kundalinijoogaa.
ALEXA! Count down from ten minutes!

===

Jopas tuli uskomattoman hyvä olla! Mulla on useampia videoita joita haluaisin tehdä ja uusi editointiohjelma jonka haluaisin oppia!
Eli nyt katson ensin YouTubelta videoita editointiohjelmasta ja sen jälkeen jatkan dokumenttielokuvaa kuppauksesta!

===

Olipas tää helppoa, kun pitää esittää jollekkin…Kiitos päiväkirja!